BRABOTAX - TAXI CENTRALE EINDHOVEN
EINDHOVEN • Zoekt u een goedkope taxi service in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons profiteert u van kortingen tot wel 50% op de taximeter tarief! Een taxi bestellen is zeer eenvoudig. U geeft aan waar u opgehaald wilt worden, uw bestemming en het aantal personen. U krijgt vervolgens direct een vaste ritprijs te zien. Als u akkoord gaat, krijgt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail met alle rit gegevens. Met deze bevestigingsmail kunt u tevens uw rit wijzigen of annuleren. Daarnaast kunt u 1 uur voor aanvang van de rit, de chauffeur- en voertuiggegevens inzien zoals verwachte aankomsttijd en kenteken van de taxi.

Betalen kan hoe u het fijnst vind. Vooraf, achteraf of toch liever tijdens de rit? Het makkelijkste is vooraf. Dan hoeft u zich in ieder geval tijdens de rit of avond geen zorgen te maken over contant geld. Als u vooraf wilt betalen kan dat via iDeal. Selecteer tijdens het bestelproces de optie ‘online betalen’ en u wordt doorgestuurd naar uw bank.

Achteraf betalen of ook wel op rekening rijden kan ook. Deze optie is echter wel enkel beschikbaar voor zakelijke klanten. Zodra de rit afgerond is ontvangt u van ons een digitaal pdf factuur. Afhankelijk van de frequentie kan dit eenmalig of maandelijks zijn. Wilt u op rekening rijden? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

Tijdens de rit kan betaald worden met contant geld, een pinpas of creditcard.

Wij zijn een Taxi Toezicht Organisatie (TTO) in Eindhoven. Dat houdt in dat onze chauffeurs voldoen aan alle vereiste kwaliteitseisen van de gemeente Eindhoven. Samen met meer dan 30 chauffeurs streven wij naar optimale klanttevredenheid. Dat doen we door het hoogst haalbare kwaliteit en service te bieden. Luxe voertuigen, representatieve chauffeurs en standaard pinnen in de taxi zijn een aantal voorbeelden daarvan. Niet voor niets beoordelen klanten ons gemiddeld met een 9,0 op Google. Om een idee te krijgen wat u kunt verwachten, kunt u ook eens een kijkje nemen op onze review pagina. Heeft u vragen of een speciaal verzoek? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee. Wij hopen u snel welkom te mogen heten in een van onze luxe taxi’s.
Pisanostraat 55
5623CB Eindhoven, Nederland
breng me hierheen